Главная » Новинки » Els robots prefereixen el jazz

Els robots prefereixen el jazz скачать бесплатно

0 0
Els robots prefereixen el jazz

Описание книги"Els robots prefereixen el jazz"

"Soc un algoritme. Un conjunt d'instruccions gravades en un xip de silici […]. Soc en Larry Stem. Soc el teu pare. Soc el company de la Megan. L'amic d'en Frankie. El fill de l'Elaine i en Clifford."

Larry Stem i el seu soci, Frank Soto, desenvolupen tecnologies capdavanteres sobre la memòria i la conducta humanes: algoritmes, òrgans biònics, hologrames… Quan en Larry pateix un accident i queda en estat vegetatiu, tot està prou avançat per intentar que torni a la «vida», a una insòlita forma d'existència digital. La seva dona Megan i la filla dels dos, Janis, hauran d'enfrontar-se a la nova realitat, al «nou Larry». Narrada des d'una mirada coral, la novel·la d'Ignasi Llorente ens transporta a un futur proper en què els canvis tecnològics transformaran la manera com els humans afrontem les malalties i, fins i tot la mort, dels nostres éssers més estimats. Potser caldrà assumir que la «vida» i les relacions personals poden continuar després d'allò que, ara, anomenem «mort».

На нашем сайте вы можете скачать бесплатно книгу Els robots prefereixen el jazz - Ignasi Llorente в форматах PDF, FB2, EPUB, TXT полную версию без регистрации и читать книгу онлайн.

Скачать книгу "Els robots prefereixen el jazz" бесплатно

Комментарии (0)
Минимальная длина комментария - 50 знаков. Комментарии модерируются
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Комментариев еще нет. Вы можете стать первым!